Powerbank laad telefoon snel op!

Een tablet is een prachtig product dat in Nederland gebruikt word door duizenden mensen. De meeste gebruikte tablet is de iPad, waarop mensen boeken kunnen lezen, spelletjes spelen of kunnen communiceren met vrienden en familie. Een veelgehoord probleem is echter de accu die razendsnel leeg dreigt te gaan. Vooral als u niet thuis of in de auto bent en geen stroomvoorziening in de buurt hebt is dit een probleem. Het beperkt het gebruik van de tablet, behalve als u een powerbank heeft.

Met een externe batterij kunt u de iPad opladen zonder gebruik te maken van het lichtnet. Met een mobiele oplader worden de mogelijkheden van de iPad ineens veel groter. U kunt het apparaat nu ook gebruiken als u een dagje op vakantie bent in de natuur of gewoon thuis zonder last te hebben van een adapter die over u heen hangt. De mobiele oplader laadt de tablet namelijk op zonder adapter, maar met een USB kabel die erg kort is. De stroom van de externe batterij wordt vervolgens overgedragen aan de accu van de iPad. Hierdoor is het mogelijk om de tablet buitenshuis te gebruiken, bijvoorbeeld in de natuur of tijdens een dagje bij de pier op Scheveningen. Uw tablet zal met deze mobiele oplader nooit meer zonder stroom zitten, mits u de externe batterij daarvan oplaad voor gebruik. Terwijl de energie wordt overgeheveld kunt u de iPad blijven gebruiken.

Wilt u meer informatie over deze producten die sinds kort op de markt zijn? Kijk dan eens op google met de zoekterm mobiele oplader voor meer informatie.