Gratis Crest Whitestrips bij museumbezoek

Laatste kregen we een belletje van Whitestripscenter met de vraag of we mee wilden doen aan een actie van hun. De eigenaar van de webshop voor het witten van tanden bleek al geruime tijd een vaste klant van ons te zijn en had opgemerkt dat het museumbezoek bij jongeren nogal taande was. Nu worstelen wij hier al jarenlang mee en ondanks het organiseren van speciale clinics en andere activiteiten voor jongeren, blijft het bezoek in deze leeftijdscategorie flink achter.

Zijn voorstel om meer jongeren te trekken was dus om gratis Crest Whitestrips te verstrekken voor iedereen die een kaartje zou kopen. Omdat we bang waren dat deze commerciële bezigheid veel andere vaste bezoekers weleens tegen het hoofd zou kunnen stoten, hebben wij een kleine steekproef onder deze doelgroep gehouden. Gelukkig bleek al snel dat vrijwel niemand hier moeite mee had en de meeste mensen het wel konden waarderen. Vandaar ook dat we vanaf volgende week gratis een strips Crest Whitestrips weg zullen geven bij het museumbezoek. Deze Whitestrips zijn zeer geschikt om op een veilige manier uw tanden te witten en zijn klinisch bewezen te werken. Mocht u toch nog vragen heben over deze producten? Dan kunt u altijd uw vraag stellen aan onze Crest Whitestrips sponsor.